Саморазливни каучукови настилки

Компанията ДАЯНА ДИЗАЙН предлага на своите клиенти доставка и монтаж на първокласни саморазливни каучукови настилки. Тази иновативна технология има отлични ударопоглъщащи качества, висока издръжливост на натоварване и устойчивост на неблагоприятни климатични условия. Широкото приложение на висококачествените саморазливни каучукови настилки е друго преимущество, които ги прави предпочитани.

Какво представляват тези настилки и как се монтират? Изработват се от слепени каучукови гранули и фибри, които образуват хомогенна смес. Позволяват монтаж на всевъзможни локации, като настилките се монтират към предварително подготвена гладка асфалтова или бетонова основа. Саморазливните каучукови настилки се залепват със специализирано еластично лепило към основата и така гарантират изключителна дълготрайност и устойчивост. Особено важно и специфично е, че площта, на която е монтирана такава настилка, трябва предварително да бъде оградена с някакъв бордюр, дървено ограждение, тухли или друго.

Дебелината им обикновено е между 3 и 8 сантиметра в зависимост от целта и предназначението на пространството, оборудвано с тях. Успешно се полагат както на външни терени, така и на закрито, като издържат на много високи или ниски температури, дъжд и сняг и висока влажност.

Саморазливни каучукови настилки – комфорт и дълготрайност

Саморазливните каучукови настилки имат доказани качества – удароустойчивост, издръжливост на високо натоварване и много добра еластичност. Те са шумоизолиращи и освен това се поддържат изключително лесно. Те са доказан способ за предпазване от сериозни травми при разнообразни спортни дейности и са удобни за обезопасяване на детски площадки. Многообразието от цветове и цветни комбинации е допълнителен плюс, тъй като може да поръчате изработката на единствени по рода си модели.

Използват се успешно за застилане на закрити и открити многофункционални спортни игрища, гимнастически тепихи, детски площадки, хиподруми, лекоатлетически и силови пътеки, басейни, конюшни, помещения с висока влажност, спортни, колоездачни и пешеходни пътеки на открито, генераторни и машинни помещения. Монтират се в салони, студиа за спорт и фитнес зали, тенис кортове и зали, хандбални, баскетболни и волейболни игрища, гаражи, веранди и тераси, използват се за благоустрояване на градини и дворове.