ИЗКУСТВЕНА ТРЕВА ЗА ФУТБОЛ И ТЕНИС

Все по-често при довършването на модерните съвременни спортни комплекси се предпочита изкуствена трева за футбол и изкуствена трева за тенис. Тя е устойчива, трайна, осигурява изключителен комфорт при игра, не се налага да се полива, коси и подсява. Лабораторните изследвания показват, че продуктите спокойно издържат над 50 000 цикъла на употреба, което означава между 10 и 15 години при нормално натоварване на терените.

Доверете се на нашата изкуствена трева за тенис и изкуствена трева за футбол

Те съответстват напълно на изискванията на FIFA. Качеството им е гарантирано от сертификати според европейските, холандски, френски, швейцарски и немски стандарти, които са сред най-строгите в света.

Изкуствена трева – дълготрайно и лесно решение

Едно от основните преимущества на изкуствената трева е огромното разнообразие от възможности за поставянето ѝ. Тя се свързва най-вече с употреба на спортни терени заради страхотната издръжливост на покритието и неговата дълготрайност. Разбира се, изкуствената трева е идеален начин и за превенция на травми при спортни инциденти.

Заради тези нейни качества тя може да се поставя в спортни зали, в които тренират деца и в училища, тъй като доказано предпазва най-малките от охлузвания, фрактури при падане и други. Изключително подходяща е и за външна употреба на спортни съоръжения и площадки, защото не се влияе от климатичните условия.

 Но защо да не я поставите и в градината, на двора, на верандата или балкона? Така забравяте за изсъхналите участъци или рядката естествена трева, която дразни окото. Не поливате, не косите, а само се наслаждавате на искрящия цвят на вечнозелената изкуствена трева.

Тя е приятно покритие за събития на открито или закрито, щандове на изложения, барове, ресторанти с открити веранди и добавя страхотен акцент навсякъде.

Минимална поддръжка и доказана дълготрайност

Безспорен факт е, че изборът на изкуствена трева е атрактивно икономично решение, което Ви пести време и ресурси. Изкуствената трева няма нужда от засаждане, нито от косене, поливане, от торене или пръскане с пестициди. Още по-малко – от ежегодно освежаване. Затова тя Ви осигурява допълнително време за себе си, красива гледка във всеки сезон и идеални условия за релакс, игра и спортни активности. Тя е напълно безопасна за домашни любимци и деца и е лесна за поддръжка.

За да държите изкуствената трева в отлична форма, е необходимо да я почиствате на всеки две седмици. В противен случай мръсотията ще намали еластичността и блясъка ѝ и тя ще изглежда захабена. Ако сте я избрали за терен на открито – можете да я поливате с вода, която да изчисти полепналия прах. Хубаво е регулярно да използвате дезинфекциращи или миещи препарати, за да поддържате свежестта на покритието, а Вие ще се наслаждавате на разумния избор, който сте направили.

Какво предлагаме

Подбрахме за Вас продукти с доказан комфорт, качество и отлична цена, за да Ви осигурим максимално добри условия за спорт. Изкуствената трева Domo® Slide DS Ви предоставя висока устойчивост заедно с мекота, която изключва нараняванията. Проектирана е специално, за да не наранява при допир тялото на играча. Тази изкуствена трева Ви предоставя идеалната игрална повърхност, която издържа с години, а същевременно и пази играчите.

При нас ще откриете и иновативната технология Heliflex. Спираловидната прежда, заложена в продукта, има способността да се изправя веднага след силен натиск. Това качество дава гаранция, че тревната повърхност ще остане задълго в отлично състояние. Изкуствените тревни влакна са проектирани така, че топката да се плъзга по върховете им за превъзходен контрол върху движението и поведението ѝ.