ИЗКУСТВЕНА ТРЕВА ЗА ФУТБОЛ И ТЕНИС

Все по-често при довършването на модерните съвременни спортни комплекси се предпочита изкуствена трева за футбол и изкуствена трева за тенис. Тя е устойчива, трайна, осигурява изключителен комфорт при игра, не се налага да се полива, коси и подсява. Лабораторните изследвания показват, че продуктите спокойно издържат над 50 000 цикъла на употреба, което означава между 10 и 15 години при нормално натоварване на терените.

Доверете се на нашата изкуствена трева за тенис и изкуствена трева за футбол

Те съответстват напълно на изискванията на FIFA. Качеството им е гарантирано от сертификати според европейските, холандски, френски, швейцарски и немски стандарти, които са сред най-строгите в света.

Подбрахме за Вас продукти с доказан комфорт, качество и отлична цена, за да Ви осигурим максимално добри условия за спорт. Изкуствената трева Domo® Slide DS Ви предоставя висока устойчивост заедно с мекота, която изключва нараняванията. Проектирана е специално, за да не наранява при допир тялото на играча. Тази изкуствена трева Ви предоставя идеалната игрална повърхност, която издържа с години, а същевременно и пази играчите.

При нас ще откриете и иновативната технология Heliflex. Спираловидната прежда, заложена в продукта, има способността да се изправя веднага след силен натиск. Това качество дава гаранция, че тревната повърхност ще остане задълго в отлично състояние. Изкуствените тревни влакна са проектирани така, че топката да се плъзга по върховете им за превъзходен контрол върху движението и поведението ѝ.