DOMO VARIOSLIDE S PRO

VarioSlide S PRO е революционен трева с първокласни технически и игрови свойства. Тук се използва уникалната „Duo прежда система“ патентована от Domo® Sports Grass. Тази технология включва две различни прежди сортове в една единствена трева продукт: прежда монофиламенти Heliflex и напречно свързана монолента. Тази уникална комбинация води до редица допълнителни ползи.
Heliflex TECHNOLOGY ВГРАДЕНА УСТОЙЧИВОСТ Технологията Heliflex е проектирана със спираловидна прежда, за да се постигне изключително издръжлива трева. Веднага след като се упражнява натиск, преждата изпитва напрежение и се връща обратно в изправено положение. Топката се търкаля по върховете на изкуствените тревни влакна, което гарантира отлично поведение на топката. Играчите имат чувството, повече от всякога, че те играят за идеална естествена трева. На Heliflex спирала с форма на влакната са винаги стои права, което прави пълнежа по-бързо и по-лесно в тревата.

Допълнителната монолента за задържане на пълнежа. монолента държи пълнежа на място, не му позволява да се измества по време на игра и поддържа добре разстоянието на влакната. Върховете на този сплит, образуват перфектно защитен слой за пълнежа на изкуствената трева . „Тестът за плясък“ Резултатите, извършвани от LABOSPORT показва Категория 1, най-добър резултат постижим.

Изглежда точно като естествена трева Vario Slide е красива и предава естествен външен вид. Интеграцията на допълнително монолента дава на тревата луксозен външен вид. Нюансите на зеленото на влакната са вдъхновени от естествени цветове.
ПОДДРЪЖКА Vario Slide изисква редовно разресване на влакната. Допълване с гранули и разресване.Благодарение на монолентната мрежата, която държи пълнежа на мястото и го поддържа ниво по време на разресване, или когато има сняг и се почиства от терена.
ADVANCED POLYMERS Лабораторните тестове показват, че при използването на съвременни полимери в комбинация със специално витло за профил на моновлакно е достигнат максимален ефект при тази трева. Един полимер се състои от няколко мономери, и всеки мономер се състои от няколко въглеродни атома. Тази уникална комбинация лесно преминава теста за LISPORT 50000 цикъл, еквивалентна на около 10 до 15 години на нормална футболна игра.

  • Отговаря на изискванията за лабораторни FIFA 1 и 2 STAR
  • стандарт EN 15330-1 европейски стандарт
  • Германските стандартни DIN
  • Swiss стандарт ESSM105D
  • Френския стандарт NF P 90-112
  • Холандски стандартната NOCNSF-KNVB 2-15