НОВОФЛОР ЕКСТРА АМОС

АМОС представя най-новият модел от серия Новофлор Екстра издържащ на високо натоварване. Тази настилка е специално разработена за използ- ване в училища, детски градини, помещения за обучение и други подобни.novoflor layers specifics

Насилката е трислойна: повърхностният прозрачен слой от чисто ПВЦ определя износоустойчивостта на настилката, средният цветен слой определя естетичното разнообразие на различните модели, а долният носещ слой служи като връзка с повърхността, върху която се полага.

Новият метод на производство на тази настилка й осигурява повишена устойчи- вост на износване и надраскване. Специ- алната матова повърхност понижава ви- димостта при повреждане и нечистоти, едновременно с това улеснява почиства- нето и поддръжката. Именно тези свойс- тва дават предимство на настилката АМОС за използване в класните стаи, където има непрекъснато движение на мебели и изискванията за издръжливост на подовите настилки са най-високи.

АМОС е и правилният избор, ако искате да обедините отличните практични и естетични свойства на ПВЦ настилките.

Лентите се залепват върху основата с дисперсно лепило и се заваряват със съединителен шнур. Подовите покрития се комплектоват с первази и кантове. Цветовата гама предлага класически цветни декори и такива имитиращи дървен под.